CONDITII DE RETURNARE
Toate conditiile noastre privind comercializarea produselor se face in conformitate cu prevederile legale ale statului Roman.
In conformitate cu OG .nr.130/2000 si Legea nr.51/2003 informam cumparatorul asupra dreptului de retur:
„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”
Termenul de raspuns pentru cererile de retur este de max.3 zile lucratoare.
In OG nr.130/2000 se mai precizeaza:
“Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora”.
Aceasta inseamna ca produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa aiba aceasi stare ca si la primire,sa aiba ambalajul in care au fost receptionate,cu toate accesorile si documentele ce ii apartin,fara urme vizibile de folosire.
Conform legislatiei in vigoare,renuntarea la cumparare,este valabila numai pentru persoanele fizice(OG130/2000Art2(1)lit.b).
In cazul exercitarii dreptului de renuntare,in afara cheltuielilor legate de returnarea produsului clientul nu va mai suporta alte cheltuieli.Suma returnata nu include cheltuieli de transport.
Contravaloarea produselor returnate se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii.
In situatia in care produsul cumparat a fost livrat in stare de nefunctionare sau cu vici de fabricatie,
noi il vom inlocui cu un alt produs identic bun si vom returna taxele de transport aferente.
Pina la constatarea defectului taxele de transport se efectueaza de catre expeditor,apoi daca se confirma defectul reclamat ne asumam returnarea valorii taxelor.

Visit Us On Facebook